Зимова школа 2016-2017

Підсумки проведення заходу «Зимова школа психології» 2016

Всього заняття цього року відвідували 31 слухач, на постійній основі -28 слухачів. Загалом в Зимовій школі побували учні загальноосвітніх шкіл №№ 18, 22, 48, 35, 50, 59, 65, 72, 78, 100, 101, 117, гімназій №№ 1, 7, Старонекрасівської ЗОШ (Ізмаїльський район), ЗОШ м. Роздільна, ГБ 5, ліцею «Приморський», Юридичного ліцею; студенти Одеського педагогічного училища та ОНАС імені Попова.
     Всі ці дні допоміжну роботу проводили викладач каф. соціальної и прикладної психології В. Духопельнікова, студенти 4 курсу від. психології Д.Астахов і М. Влюбчак. Кожен день був підстрахований другий викладачем. Всі заняття були проведені строго за розкладом, без запізнень, незважаючи на складні погодні умови.
     22.01.2016 пройшов урочистий захід з нагоди закінчення роботи школи, де виступив директор ІМЕМ проф. В.Є. Круглов, проф. В.І Подшивалкіна, проф. М.Ф. Будіянський, вони відзначили активну участь всіх присутніх у навчальних, тренінгових, профконсультаційних заходах. Після цього кожен слухач висловився про свої враження про проведені заняття. Була роздана спеціально створена «АНКЕТА УЧАСНИКА ЗИМОВОЇ ШКОЛИ ПСИХОЛОГІЇ», до теперішнього часу вона вже оброблена.
     В кінці цього дня слухачам були урочисто вручені сертифікати про успішне закінчення навчання в Зимовій школі психології ІМЕМ з печаткою організації та підписами проф. В.Є. Круглова і проф. М.Ф. Будіянського. Наприкінці урочистого заходу в приміщенні кафедри соціальної и прикладної психології було влаштовано чаювання, солодкий стіл, неформальне спілкування викладачів і випускників Зимової школи 2016 - наших потенційних абітурієнтів.

25.01.2016 Пройшло урочисте відкриття і перший день занять у Зимовій школі психології.

Ми були раді бачити таку велику кількість зацікавлених у вивченні психології старшокласників, котрі відгукнулися - відвідувачів нашої школи. Вступні слова, огляди, презентація, лекція, спілкування з чотирма професорами (В.І. Подшивалкина, З.О. Кірєєва, М. Ф. Будіянський, Н.В. Родіна) і доцентами - такий був насичений перший день Школи.
er

Друзі! Дякуємо за участь в роботі.

Ті, хто хотів прийти, але не дійшов - приходьте, у вас ще є унікальний шанс занять з психології з професіоналами. Вхід вільний, двері відкриті! Звертаємо вашу увагу, що заняття у Зимовій Школі психології з 18 по 22 січня (тільки другий тиждень) проходитимуть з 15.00 до 17.00.
Таке рішення було прийнято в перший день занять разом із старшокласниками у зв'язку з початком занять у загальноосвітніх школах.
В.В. Пундєв.

Дорогі старшокласники! Вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий Рік стане роком добрих змін, принесе щастя і благополуччя Вам і Вашим близьким! З нетерпінням чекаємо зустрічей з вами.
М.Ф. Будіянський


З 11 по 22 січня 2016 працюватиме Зимова Школа ОНУ імені І.І. Мечникова. Головна мета роботи школи - ознайомлення старшокласників з факультетами та спеціальностями університету, надання додаткових освітніх послуг.

На базі психологічного відділення ОНУ імені І.І. Мечникова відкриє свої двері Зимова школа з психології, яка дасть можливість старшокласникам дізнатися більше про психологію, про професію психолога і про те, як стати професійним психологом.

Директор Зимової школи з психології –
Будіянський Микола Федорович,
професор, кандидат психологічних наук

Дорогі старшокласники, випускники ЗОШ 2016 року! Вибір професії - виключно важливий вчинок, він багато в чому визначає все ваше подальше життя. І в цьому виборі не можна помилитися. Інформація про психологічні спеціальності, заняття з викладачами університету, знайомство з нашою кафедрою, можливо, допоможе Вам зробити крок у напрямку отримання професії психолога. У Зимовій Школі ви зможете отримати цікаву для вас інформацію про психологічне відділення ОНУ імені І.І. Мечникова, отримати знання по деяких психологічних дисциплінах, відчути себе студентом ВНЗ і більш визначено побудувати свій професійний план. Будемо раді зустрічі з вами!
     Дорогі старшокласники, майбутні абітурієнти! Професію треба вибирати обдумано, з урахуванням своїх здібностей, внутрішніх переконань, реальних можливостей. Якщо у вас є схильність до психологічної діяльності, то відвідуючи нашу Зимову Школу ви зможете дізнатися зміст спеціальності, що зацікавила, умови майбутнього навчання, короткі описи дисциплін, що викладаються на відділенні психології ІМЕМ. Незважаючи на те, що кожне заняття має тему, вони будуть проходити не в формі лекції чи семінару, а у формі групової дискусії, діалогу з кожним випускником. Або у вигляді питань - відповідей, де кожен зможе отримати інформацію і по темі заняття, і в цілому за відповідним напрямом діяльності психолога. Чекаємо зустрічі з вами.

Школа відкривається 11 січня і працює по 22 січня 2016 року. Заняття відбуватимуться з 11.00 до 13.00 в аудиторії 90 (аудиторія імені І.Г. Білявського) за адресою: м. Одеса, вул. Дворянська, буд. 2. Субота та неділя вихідні.
Всі заняття безкоштовні.

Попередній запис та додаткова інформація на електронній пошті Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за телефоном 7236303

Розклад занять у Зимовій школі з психології

11.01.16- 22.01.16

11.01.2016

Відкриття зимової школи

Будіянський Микола Федорович,

професор, кандидат психологічних наук

(директор)

Білова Маргарита Едуардівна,

доцент, кандидат психологічних наук

(відповідальна за навчальний процес) 

Пундєв Володимир Васильович

кандидат психологічних наук

(інформаційне забеспечння)

12.01.2016

Навіщо потрібні психологічні знання? Або з чого почати дизайн власного життя?

Білова Маргарита Едуардівна,

доцент, кандидат психологічних наук

13.01.2016

Навчитися розуміти себе та інших! Як вибрати майбутню професію?

Шрагіна Лариса Ісаківна

доцент, кандидат психологічних наук

14.01.2016

Правова психологія: як жити в ладу з законом і з собою.

Будіянський Микола Федорович,

професор, кандидат психологічних наук

15.01.2016

Психологія: просто  о твоїх ресурсах

Мостова Тетяна Дмитрівна

кандидат психологічних наук

18.01.2016

Новітні методи та техніки роботи у сучасній психологіі

Литвіненко Ольга  Дмитріевна

доцент, кандидат психологічних наук

19.01.2016

Психологія і психотерапія в сучасному світі

Чачко Светлана Леонідівна

доцент, кандидат психологічних наук

20.01.2016

Психологія ефективного бізнесу

Чернявська Тетяна Павлівна

Доктор психологічних наук, професор

21.01.2016

Психологія праці. Професійне самовизначення особистості

Пундєв

Володимир Васильович

кандидат психологічних наук

22.01.2016

Закриття та вручення сертифікатів

Будіянський Микола Федорович,

професор, кандидат психологічних наук

Білова Маргарита Едуардівна,

доцент, кандидат психологічних наук

Пундєв Володимир Васильович

кандидат психологічних наук

Приймальна комісія

Французький б-р 24/26
Телефон: (+38-0482) 68-12-84
Телефон: (+38-0482) 68-18-58
Телефон: (+38-093) 755 78 24
E-mail: vstup@onu.edu.ua

Ректор

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Ректор (приймальня):
(+38-048) 723-52-54
Тел./факс (+38-048) 723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Міністерство Освіти і Науки УкраїниУрядовий контактний центр

Top